ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایداری جو در اواخر هفته در خراسان رضوی| ١٢ و ١٣ فروردین بارش باران با کاهش دما را خواهیم داشت (٩ فروردین ماه ١۴٠٢)

  • کد خبر: ۱۵۶۵۷۹
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
پایداری جو در اواخر هفته در خراسان رضوی| ١٢ و ١٣ فروردین بارش باران با کاهش دما را خواهیم داشت (٩ فروردین ماه ١۴٠٢)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه اواخر هفته جوی نسبتا پایدار در سطح استان برقرار است، گفت:شنبه و یکشنبه هفته آتی ١٢ و ١٣ فروردین انتظار داریم بر سرعت افزایش ابرناکی و وزش باد افزوده شود و طی این روز‌ها شاهد بارش‌های رگباری باران توام با رعد و برق و کاهش دما باشیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا آهنگر زاده در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته قوچان با ٣ درجه و سرخس با ٢٨ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی بوده اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سرخس با سرعت ۵۴ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ٨ و ٢٠ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٢ درجه و در سردترین ساعات به ١١ درجه خواهد رسید.

آهنگر زاده اضافه کرد: طی روز گذشته اکثر نقاط استان بارش داشته‌اند که بیشترین بارش‌ها از شهرستان کلات نادری با ١٠.۵ میلیمتر گزارش شده است. همچنین بارش باران در مشهد ٢.۴ میلیمتر بوده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی امروز کماکان بارش‌های پراکنده باران به ویژه در نقاط شمال و شرق استان ادامه دارد.

وی ادامه داد: روز‌های پنج شنبه و جمعه جو نسبتا پایداری در سطح استان برقرار است. اما از اواخر وقت روز جمعه شاهد افزایش ابرناکی و سرعت وزش باد از نواحی غربی استان هستیم و شنبه و یکشنبه هفته آتی ١٢ و ١٣ فروردین انتظار داریم بر سرعت افزایش ابرناکی و وزش باد افزوده شود و طی این روز‌ها شاهد بارش‌های رگباری باران توام با رعد و برق و کاهش دما باشیم.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ۴۵ بوده و امروز مشهد با شاخص ۶٠ در شرایط قابل قبول قرار دارد. ایستگاه‌های سرافرازان، سمزقند، مفتح، پایانه امام رضا (ع)، خیام شمالی، کریمی امامیه، شهر، الهیه، خیام جنوبی، تقی‌آباد، سجاد، رسالت، نخریسی و ماشین ابزار در شرایط پاک قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->